Indmeldelse

Klik på linket for det årstal du er interesseret i og udfyld med alle oplysninger. Når ansøgningen er registreret, får du inden for kort tid besked, om eleven er optaget eller skrevet på venteliste.

Klik her for indmeldelse til elevhold 2018/2019

Klik her for indmeldelse til elevhold 2019/2020

Klik her for indmeldelse til elevhold 2020/2021

Klik her for indmeldelse til elevhold 2021/2022

Klik her for indmeldelse til elevhold 2022/2023

Du vil få en bekræftelse på den mail du angiver i tilmeldingsformularen.

Tak for din indmeldelse.

Betingelser for indmelding på Ringe Efterskole:

Når din tilmelding er registreret, giver vi kort efter besked med information om pladser og optagelsesprocedure.

I september måned året før du skal begynde på efterskolen, indkaldes du til møde for kommende elever Se mere under optagelsesprocedure

Vi gør opmærksom på, at hvis en elev forlader skolen midt i et kursusforløb, skal der betales for det antal uger, eleven har været på skolen samt et udmeldelsesgebyr, som p.t. er kr. 2500 Hvis eleven forlader skolen inden 14 dage efter skolestart bortfalder stats- og kommunestøtte. Eventuel udmeldelse kan kun ske skriftlig.

Ny elev? Ring og få en rundvisning.