Mediefag

I medie vil du arbejde med at afprøve så mange forskellige udtryksformer som muligt.

Du kan arbejde både med digital foto og forskellige små videoopgaver.

Du vil få intro til forskellige foto-teknikker, men tiden går også på at efterbehandle billederne på mac og pc, hvor vi klipper, laver manipulationer, arbejder med lys og kontraster I farve og sort/hvid.

Canon, Nikon, Go Pro eller din kameratelefon – alt afprøves.

I video delen skal du lære at arbejde med filmiske virkemidler som drejebog, klip, overgange, lyd, lys og vinkler.

Nøgleord I dine projekter kunne være:

• Portræt, natur, nærbillede, fotosafari, vinkler.
  • Plakater, reklamefoto, billedcollager og udstillinger.
  • Timelaps.
  • Stopmotion.
  • Go Pro.
  • Videopræsentationer.

Vi dokumenterer også skolens hverdag og de specielle arrangegementer som vi efterfølgende redigerer og lægger på skolens hjemmeside, facebook eller instagram.

Vi arbejder med at formidle og fortælle og på at skabe nerve og nærværd i billederne.

Tjek nogle af arbejderne ud på: