Boglige fag

På Ringe kan du tage folkeskolens afgangsprøve for både 9. og 10 klasse. Vores undervisning er IT-baseret og du medbringer selv din bærbare computer. Vi har trådløst netværk og interaktive tavler, ligesom vi benytter os af intranet, hvor opgaver, information og andet fælles stof ligger.

Vi har forventninger til dig som elev, men ikke højere end de krav vi stiller til os selv. Vi er en skole, hvor det er i orden at lave lektier og vi tør sige, hvad der er rigtigt og forkert, og vi handler efter det, vi har sagt. Vi forventer at du har lyst til at lære, er velforberedt, engageret og deltager aktivt i timerne. Du har altid mulighed for at få hjælp til lektierne.

Der arbejdes serieøst med de boglige fag og opholdet på Ringe Efterskole forbereder dig på gymnasiet og andre lignende ungdomsuddannelser