REX-holdet

Sæson 2015-2016 klik her

Som Gymnastikefterskole har vi mange elever der efter skoleopholdet ønsker at fortsætte med gymnastik, derfor tilbyder vi træning på REX-holdet.

REX-holdet er et hold bestående af tidligere elever fra Ringe Efterskole. Holdet mødes en weekend hver måned for at træne. Vi tager ud og laver opvisning både selv og sammen med det nuværende elevhold.

Vi er interesserede i at få et hold sat sammen, hvor alle brænder 100 % for sagen. Derfor skal man være positivt og seriøst indstillet på de krav, forventninger og det ansvar, der følger med at gå på holdet. Man skal priotere træningerne meget højt, da vi kun træner ca. en gang om måneden.

Formål med REX-holdet:

• At repræsentere Ringe Efterskole, såvel udadtil i form af opvisninger forskellige steder i landet som indadtil, hvor man via opførsel og træningsindsats fungerer som forbillede for eleverne på skolen. Det er målet at REX-holdets opvisninger skal have et gymnastisk niveau, der sammen med elev-holdets opvisninger gør, at Ringe Efterskole står med en stærk gymnastikprofil.
  • At give tidligere RE-elever, der har ambition om at dygtiggøre sig gymnastisk en mulighed for en ekstra træning ca. en gang om måneden, udover den træning man får på de hold, man træner på derhjemme.

Vi forventer af dig:

• At du deltager fuldt ud i alle planlagte træninger og prioriterer opvisninger med holdet meget højt. Dvs. at du allerede nu tjekker listen med træninger, og er der flere gange, hvor du ved, du er forhindret, er REX-holdet ikke holdet for dig.
  • At du viser din opbakning til holdet ved at levere en seriøs og målrettet indsats til alle træninger.
  • At du træner på et godt hold derhjemme, og at du møder op til træning i god fysisk form.
  • At du forbereder dig til træning, når du bliver bedt om at træne specielle færdigheder eller sekvenser, som er lagt ud på nettet.
  • At du er hjælpsom og imødekommende overfor elever på skolen og deltager i de praktiske arbejdsopgaver, der er i forbindelse med træning.
  • At du overholder skolens regler under træning og ophold på skolen.

Du kan forvente:

• Udviklende, spændende og hård træning med topmotiverede instruktører, som vil udfordre dig med det bedste.