Indmeldelse

Udfyld skemaet med alle oplysninger. Når ansøgningen er registreret, får du inden for kort tid besked, om eleven er optaget eller skrevet på venteliste.

Ansøgning om optagelse på Ringe Efterskole

Betingelser for indmelding på Ringe Efterskole

Når du har sendt din ansøgning, sender vi et brev med information om pladser og venteliste for netop din årgang.

I september måned året før du skal begynde på efterskolen, indkaldes du til møde for kommende elever Se mere under optagelsesprocedure

Vi gør opmærksom på, at hvis en elev forlader skolen midt i et kursusforløb, skal der betales for det antal uger, eleven har været på skolen samt et udmeldelsesgebyr, som p.t. er kr. 2500 Hvis eleven forlader skolen inden 14 dage efter skolestart bortfalder stats- og kommunestøtte. Eventuel udmeldelse kan kun ske skriftlig.