Som noget helt nyt, kan du hvis du er mellem 10 og 14 år, få muligheden for at opleve hvordan det er, at gå på efterskole?

Kan du lide at springe, danse/lave rytmisk gymnastik eller spille fodbold?

Så meld dig til på RE-Camp 2016 i efterårsferien - fra mandag d. 17 oktober - onsdag d. 19 oktober.

Ringe Efterskole står klar med friske og dygtige instruktører, der alle har en eller anden tilknytning til skolen (lærere, tidligere lærere og tidligere elever), der vil sørge for, at ”Campisterne” får 3 dejlige dage, med fuld tryk på og masser af sjove oplevelser.

Vi har lavet et program, der ligner almindelige dage på en efterskole. Men det er jo ferietid, og der er selvfølgelig ikke dansk og matematik.

Du kan vælge spring, fodbold eller rytmisk gymnastik/dans

og du kan også prøve parkour, badminton, minitennis, sang og andre sjove efterskoleaktiviteter.

Umidddelbart før RE-Campen vil du modtage en pakkeliste, hvor der står, hvad du skal medbringe.

På campens sidste dag, er forældre og andre interesserede inviteret til afslutningsshow, hvor børnene viser uddrag af, hvad de har lavet i løbet af dagene. Skolen er vært for en kop kaffe/kage i den anledning.

Ringe Efterskole glæder sig til at se dig!

For spørgsmål kontakt Campansvarlig Rikke H. Christiansen, rikhch(at)hotmail.com

Pris: 990 kr. I prisen er der inkluderet kost og logi, undervisning, tøj, drikkedunk og keyhanger.

Tilmelding her

Ny elev? Ring og få en rundvisning.