Fyns gymnastik Bombardement

Den 8. april 2018 åbner vi igen dørerne til et brag af et gymnastikshow. Denne dag vil vores elever gøre deres yderste for at vise hvilken opvisning de har arbejdet med hele foråret. Derudover viser vi også højdepunkter fra REX-holdets opvisning. Vi har sammen med Vejstrup og Bernsstofsminde Efterskoler skabt nogle ideelle rammer med alt det der skal til inden for lys og lydudstyr. Vi viser på dagen 2 identiske forestillinger, nemlig en kl. 15 og en kl. 19. Begge er af 1 time og 30 minutters varighed. Biletter er i år til salg via hjemmesiden www.bombardement.dk. Så snart vi kender dato for billetsalget - offentliggør vi det. .Alle pladser i hallen er nummererede, så vil man gerne sidde sammen med venner og bekendte, opfordrer vi til at bestille sammen. Her under kan i fornemme lidt af stemningen fra showet i 2016.